Ga direct naar hoofd-inhoud »

Winkelwagen is leeg
Doorzoek site

INNOSOL® Kubo

€ 389,00
OF
Snel overzicht
Red dot design-award winnaar in 2010 - de INNOSOL® Kubo is een lamp met twee functies in één: design tafellamp en daglicht therapielamp. De bekende Finse ontwerper Eero Aarnio creëerde een figuratieve vorm, opgebouwd uit 3 kubussen van verschillend formaat. Eero Aarnio is meester in het combineren van functionaliteit met speelse ontwerpen. De modern vormgegeven lamp geeft een geometrisch accent aan iedere ruimte, zowel op de vloer als op een tafel.

Meer afbeeldingen

Details

De Kubo is een daglicht- en designlamp in één. Voor therapeutisch gebruik biedt de lamp een vitaliserend licht van 10.000 lux. Onderzoek toont aan dat daglichtherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust. Dankzij de dimmer kan de Kubo ook gebruikt worden als sfeervolle interieurverlichting met zacht diffuus licht.

De lampen van Innolux bewijzen dat functioneel en gezond licht gecombineerd kan worden met goed design. Innolux ontwikkelt in samenwerking met bekende en aanstormende Finse ontwerpers lichttherapie lampen die gezien mogen worden. En met succes: De INNOSOL® Kubo lichttherapie lamp won een Red Dot Design Award, wereldwijd één van de grootste en meest gewaardeerde design competities.

Klik hier voor meer informatie over hoe licht kan bijdragen aan een leven vol energie en zonder slaapproblemen

Extra informatie
Ontwerper Eero Aarnio
Lichtherapie? Ja, met een therapieafstand van 43 cm
Lichtsterkte 10.000 lux bij 22 cm
Lampen 2 x 36W
Met dimmer? Ja
Afmetingen 380 x 590 x 220 mm
Gewicht 2.5000