Ga direct naar hoofd-inhoud »

Winkelwagen is leeg
Doorzoek site

INNOSOL DESIGN

INNOSOL DESIGN

 

Voor INNOSOL® DESIGN ontwikkelt Innolux, in samenwerking met bekende en aanstormende Finse ontwerpers, lichttherapie lampen die gezien mogen worden. En met succes. De INNOSOL® Kubo, ontworpen door Eero Aarnio, is winnaar van de Red Dot Design Award 2010 in de categorie Product Design. De gerenommeerde Finse ontwerpers Eero Aarnio en Pauli Partanen creëerden modern vormgegeven lampen met twee functies in één: design tafellamp en daglicht therapielamp. De INNOSOL designlampen bewijzen dat functioneel en gezond licht gecombineerd kan worden met goed design.

Naast de INNOSOL® Kubo wordt de de design collectie van INNOSOL lichttherapie lampen gevormd door de INNOSOL® Origo, tevens ontworpen door Eero Aarnio, en de INNOSOL® Manhattan, ontworpen door Pauli Partanen.

 

3 artikel(en)
Sorteer op Prijs
Van hoog naar laag sorteren
 1. INNOSOL® Manhattan

  INNOSOL® Manhattan

  € 349,00

  De INNOSOL® Manhattan, ontworpen door Pauli Partanen, is zowel een design interieurlamp als een daglicht therapielamp. Behalve deze combinatie van twee verschillende functies heeft de lamp ook twee aanzichten: Vanaf de ene kant gezien refereert het ontwerp aan een New Yorkse wolkenkrabber met verdiept liggende raampartijen, terwijl vanaf de andere kant alleen de strakke geometrische vorm toont. Meer info
 2. INNOSOL® Origo

  INNOSOL® Origo

  € 389,00

  De INNOSOL® Origo is één van de eerste design daglichtlampen ontworpen door de gerenommeerde Finse ontwerper Eero Aarnio. Het speelse, maar functionele ontwerp met zijn organische en ronde vormen is typerend voor zijn werk. Het verhaal gaat dat hij voor de vorm van de Origo gebruik heeft gemaakt van een houten steunpilaar bij de ingang van zijn buitensauna.

  Meer info
 3. INNOSOL® Kubo

  INNOSOL® Kubo

  € 389,00

  Red dot design-award winnaar in 2010 - de INNOSOL® Kubo is een lamp met twee functies in één: design tafellamp en daglicht therapielamp. De bekende Finse ontwerper Eero Aarnio creëerde een figuratieve vorm, opgebouwd uit 3 kubussen van verschillend formaat. Eero Aarnio is meester in het combineren van functionaliteit met speelse ontwerpen. De modern vormgegeven lamp geeft een geometrisch accent aan iedere ruimte, zowel op de vloer als op een tafel. Meer info
3 artikel(en)
Sorteer op Prijs
Van hoog naar laag sorteren