Ga direct naar hoofd-inhoud »

Winkelwagen is leeg
Doorzoek site

INNOSOL® Origo

€ 389,00
OF
Snel overzicht

De INNOSOL® Origo is één van de eerste design daglichtlampen ontworpen door de gerenommeerde Finse ontwerper Eero Aarnio. Het speelse, maar functionele ontwerp met zijn organische en ronde vormen is typerend voor zijn werk. Het verhaal gaat dat hij voor de vorm van de Origo gebruik heeft gemaakt van een houten steunpilaar bij de ingang van zijn buitensauna.

Meer afbeeldingen

Details

De Origo is een daglicht- en designlamp in één. Voor therapeutisch gebruik biedt de lamp een vitaliserend licht van 10.000 lux. Onderzoek toont aan dat daglichtherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust. Dankzij de dimmer kan de INNOSOL® Origo ook gebruikt worden als sfeervolle interieurverlichting met zacht diffuus licht.

Gemaakt van flexibel en duurzaam kunststof geeft de INNOSOL® Origo een effectief, maar diffuus licht. Met het handvat als integraal onderdeel van de vorm van de lamp is deze eenvoudig te verplaatsen naar de plek waar op dat moment het licht gewenst is. De Origo is er als designlamp in nog 2 andere varianten: De Origo Maxi als staande lamp en de Origo Mini als tafellamp.

Klik hier voor meer informatie over hoe licht kan bijdragen aan een leven vol energie en zonder slaapproblemen

Extra informatie
Ontwerper Eero Aarnio
Lichtherapie? lichttherapie lamp
Lichtsterkte 10.000 lux bij 33 cm
Lampen 2 x 55W
Met dimmer? Ja
Afmetingen Diameter 24cm, hoogte 80cm
Gewicht 2.0000